Over Bas Vogels

Geboren en getogen in het Westland heb ik vanaf mijn jeugd al veel interesse in  natuur en mooi aangelegde tuinen. Mijn studiekeuze lag  voor de hand; de hoveniersopleiding. Daarna heb ik ruim 20 jaar voor een hoveniersorganisatie gewerkt, waar ik veel exclusieve tuinen heb aangelegd.

Mijn interesse ging verder. Dit is de reden dan ik met veel plezier de HBO-vakopleiding tuinarchitectuur ben gaan volgen, welke ik met succes heb afgerond. Inmiddels heb ik al veel ontwerpopdrachten mogen vervullen, waarbij ik uiteenlopende tuinen heb ontworpen voor zowel stadswoningen/rijtjeswoningen als villatuinen.

Om mijn werkervaring compleet te maken heb ik ook voor een tuinmaterialen-leverancier klanten geadviseerd over de verschillende tuinmaterialen, zoals sierbestrating, tuinhout, grind en verlichting. Door klanten inzicht te geven in het aanbod en de verschillen in materialen, heb ik ze geholpen bij het maken van de juiste keuze voor hun tuin.

Inmiddels ben ik mijn eigen onderneming gestart. Het ontwerpen en realiseren van tuinen is voor mij de ideale combinatie. Ik kan hier mijn creativiteit en passie om een mooi tastbaar eindresultaat te realiseren volledig in kwijt. Ik zie het als een uitdaging om voor mijn klant een droomtuin te realiseren, die niet alleen voldoet aan de wensen van de klant, maar ook past bij de woning en de omgeving.

Iedere tuin met een tevreden klant geeft mij voldoening. Dit gecombineerd met het blijven verdiepen in de laatste tuintrends, de nieuwe (design)technieken en materialen maakt dat ik mijn vak mij na al die jaren nog steeds met veel plezier doe!

Wilt u meer weten over een tuinontwerp?  

Bel ons op (06) 248 57 27 8 of klik hier voor een vrijblijvende afspraak.