Wilt u een compleet nieuwe tuin realiseren of uw bestaande tuin renoveren en specifieke delen van uw tuin opknappen? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij staan voor kwalitatief mooie tuinen en zijn dan ook kritisch op een juiste uitvoering. Door onze jarenlange ervaringen, beschikken we over de juiste kennis en vaardigheden om het gewenste eindresultaat te realiseren. Op basis van de nieuwste technieken en met de beste materialen / machines leggen wij uw tuin zorgeloos aan.

Tuinontwerp

Graag denken wij mee over het tuinontwerp, voorafgaand aan de aanleg van uw tuin. Hoe fijn is het als uw tuinarchitect ook zorgt voor de realisatie van uw droomtuin? 

Eén aanspreekpunt, die vanaf het begin betrokken is bij de inventarisatie van uw wensen en dus ook exact weet hoe u uw droomtuin aangelegd wilt hebben. Bijkomend voordeel is dat bij het ontwerp rekening wordt gehouden met de “technische” uitvoerbaarheid.

Tuinontwerp Bas - kopie (3)

Heeft u zelf al een ontwerp of ideeën over de inrichting van uw tuin? Ook dan realiseren wij graag uw droomtuin. Op basis van onze kennis en ervaring zijn wij goed in staat om dit ontwerp en uw wensen te realiseren zoals u deze voor ogen heeft.

Als u tijdens het aanleggen van uw tuin nog een aanvullende wensen heeft? Geen probleem, wij denken direct met u mee en zorgen dat het ontwerp wordt aangepast en wordt doorgevoerd naar de uitvoering.

Wilt u meer weten over tuinaanleg?  

Bel ons op (06) 248 57 27 8 of klik hier voor een vrijblijvende afspraak.