Tuinontwerp

Een exclusief tuinontwerp.

Steeds meer worden tuinen een verlengstuk van de woonkamer. Wie wil er nu geen mooie tuin waar je na een drukke dag volledig kunt ontspannen of eindeloos kunt genieten met familie en vrienden? Wij maken graag een exclusief ontwerp voor uw droomtuin!

Voor het maken van een ontwerp gaan wij met u in gesprek om uw wensen te inventariseren. Welke sfeer wilt u uitstralen? Welke functies/elementen wilt u in het ontwerp verwerkt zien? Wat is uw budget? Daarnaast bestuderen wij uw woning en de omgeving, waarbij we onder andere kijken naar de afmetingen/hoogten, zon en schaduwgedeeltes, mooie zichtlijnen, een geschikte vlakverdeling.

Op basis van deze uitgebreide inventarisatie maken wij een eerste schetsontwerp. Wij maken vervolgens een afspraak met u om dit ontwerp persoonlijk door te spreken. Wij lichten toe op basis van welke uitgangspunten het ontwerp tot stand is gekomen. Wij vernemen graag of u op basis van dit ontwerp nog eventuele wensen voor wijzigingen/aanpassingen heeft. Na dit gesprek maken wij een definitief ontwerp, waar wij u direct een goede impressie geven van uw droomtuin.

"Iedereen wil toch een tuin waar je na een dag hard werken kan genieten?"

Beplantingsplan

Wij maken graag een beplantingsplan die volledig is afgestemd op uw tuinontwerp en die ervoor zorgt dat u alle seizoenen van het jaar kunt genieten van uw tuin. Met een goed beplantingsplan wordt uw tuin elk jaar mooier. Ons beplantingsplan versterkt uw tuinontwerp en is afgestemd op de grondsoort van uw tuin, uw budget, de lichtval en uw persoonlijke wensen.

Heeft u al een bestaande tuin en bent u alleen op zoek naar een beplantingsplan? Ook dan denken wij graag met u mee.

Verlichtingsplan

Met buitenverlichting creëert u sfeer en gezelligheid in uw tuin. Hoe lekker is het om op een mooie zomeravond heerlijk buiten te kunnen zijn met vrienden en familie. Dit bied je de mogelijkheid om op mooie dagen nog extra lang van het buitenleven te kunnen genieten.

Buitenverlichting biedt ook veiligheid, licht creëert tenslotte meer zicht. Ook kan het juist toepassen van verlichting de kans op inbraak verkleinen.

Wij stellen graag een lichtplan voor u op, die past bij uw tuinontwerp. Natuurlijk denken wij ook graag met u mee als u al een bestaande tuin heeft.

IMG_7108

Tuinaanleg

Hoe fijn is het als uw tuinarchitect ook zorgt voor de realisatie van uw droomtuin.

Eén aanspreekpunt, die vanaf het begin betrokken is bij de inventarisatie van uw wensen en dus ook exact weet hoe u uw droomtuin aangelegd wilt hebben. Bijkomend voordeel is dat bij het ontwerp rekening wordt gehouden met de “technische” uitvoerbaarheid.

Wilt u meer weten over een tuinontwerp?

Bel ons op (06) 248 57 27 8 of klik hier voor een vrijblijvende afspraak.